Wilt u even rust en ontsnappen aan de dagelijkse drukte van uw werk en leven? Na een massage voelt u zich weer helemaal ontspannen en fit.

Heeft u last van spierpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders of een vastzittende rug? Of heeft u vaak kramp in de benen? Met een massage worden deze klachten effectief aangepakt en kunt u snel weer pijnvrij en ongestoord verder met uw dagelijkse bezigheden.

Massage is een bekende techniek om pijnklachten in uw spieren te verhelpen. Door middel van verschillende technieken wordt de doorbloeding in uw spieren verbeterd. Spiercellen kunnen hierdoor hun afvalstoffen kwijt aan het bloed en weer de benodigde voedingsstoffen opnemen. Uiteindelijk is een betere beweeglijkheid en pijnreductie het resultaat.

Een ontspanningsmassage brengt uw gedachten tot rust doordat u zich focust op het deel van uw lichaam dat gemasseerd wordt. Zo leert u weer de verschillen tussen spanning en ontspanning te voelen en neemt u even afstand van de dagelijkse beslommeringen. Bovendien neemt het gehalte aan stresshormoon (cortizol) in het lichaam af en het gehalte gelukshormoon (oxytocine) toe. Uw lichaam profiteert mee, het laat opgebouwde spanningen los en uw afweersysteem gaat weer effectiever functioneren.

Een massage kan voor een half uur of een uur geboekt worden.

Massage

Neem contact met mij op via