Waarom massage

Drukke levens, hard werken, dagelijkse files, lawaaioverlast, familiaire problemen en geldzorgen. Allemaal factoren waar we geregeld mee te maken hebben en die tot overmatige stress kunnen leiden.

Zolang u hier geen last van heeft is er niets aan de hand. Echter, spanningen en onplezierige emoties hebben de gewoonte zich in het lichaam vast te zetten, vaak zonder dat we het zelf beseffen. En uiteindelijk ontstaan zo de fysiek klachten. Door middel van massage kunt u zich dan niet alleen ontspannen maar wordt ook de spanning uit uw spieren weg gekneed en worden hart en zenuwen ontlast.

Maar waarom zou u wachten tot u klachten ontwikkelt? Gezondheid is niet louter de afwezigheid van ziekte. Om gezond te blijven kunnen we veel doen. Een massage kan u helpen om klachten voor te blijven!

Massage

Wilt u even rust en ontsnappen aan de dagelijkse drukte van uw werk en leven? Na een massage voelt u zich weer helemaal ontspannen en fit.

Heeft u last van spierpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders of een vastzittende rug? Of heeft u vaak kramp in de benen?

Shiatsu

Heeft u last van spanning, vermoeidheid, slapeloosheid, een burnout of overspannenheid?

Met een shiatsu behandeling brengt u uw lichaam en gedachten tot rust en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voetreflexzonemassage

Bent u gek op voetmassage? Of heeft u spijsverteringsklachten, spier- of gewrichtsklachten, slaapproblemen, hoofdpijn of stressklachten?

Voetreflexzonemassage zorgt voor stimulering van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.